Pradžia /  PRODUKCIJA  /  ANTIENA  / 
Švieži ančiukų skrandukai

Švieži ančiukų skrandukai

Maistingumo deklaracija
100 g
Energinė vertė
402kJ/95kcal
Riebalai
2,1 g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys
0,8 g
Angliavandeniai
0 g
Iš kurių cukrūs
0 g
Baltymai
19,0 g
Druska
0,17 g
receptai
Detalus aprašymas
Detalus aprašymas

„Lapino puotos“ šviežius ančiukų skrandukus įvertins ir gurmanai, ir besidomintys sveika mityba. Šie mažai kaloringi tamsios spalvos subproduktai maistine verte nenusileidžia kitų gyvūnų skrandukams. „Lapino puotos“ virtuvės meistrai rekomenduoja skrandukus marinuoti ir kepti ant laužo, troškinti grietinėlėje, kepti keptuvėje arba virti sriubą. Troškinti skrandukai su daržovėmis arba kepti ant iešmelių ir patiekti su humusu – puikus pasirinkimas pagrindiniam patiekalui. Pagardinti aštresniais prieskoniais ir iškepti keptuvėje skrandukai – gardus ir netradicinis užkandis prie alaus ar vyno.

Suskleisti
Turite klausimų apie šią prekę??