
| 550 g | LAPINO PUOTA ančiukų filė su oda |
| 4 šakelių | svogūnų laiškų |
| 2 skiltelių | česnako |
| 1/2 | aitriosios paprikos |
| 20 g | imbiero |
| 4 šaukštų | OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus |
| žiupsnelio | DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus |
| 60ml | KIKKOMAN sojų padažo |
| 1 šaukštelio | kukurūzų krakmolo |
| 2 šaukštų | TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto) |
| 4 | brokolių |
| 8 | kukurūzų |
| 7 | ridikėlių |
| ½ saujos | šparaginių pupelių |
| 50 g | PERGALĖS juodojo šokolado |
| 100 g | virtų ryžių |
| 2 juostelių | su skustuku plonai pjaustyto baltojo ridiko |
| 2 šaukštelių | sezamų sėklų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai