Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškinta antiena grietinėlėje su ryžiais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. antienos kulšelės
150 g. Sultinys
1 vnt. Svogūnas (didelis)
1 vnt. Obuolys (didelis)
1-2 vnt. Pievagrybiai
7 v.š. Grietinė
5 v.š. Aliejus
Pagal skonį Žalumynai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Malti juodieji pipirai

Troškinta antiena grietinėlėje su ryžiais

40-60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Antieną supjaustykite, taip pat stambiai supjaustykite svogūną ir obuolį.
  2. Įkaitintame aliejuje apkepkite antieną, kai apkeps, ten pat sudėkite supjaustytus svogūną ir obuolį ir kepkite 5 minutes.
  3. Supilkite sultinį. 
  4. Paskui sudėkite į puodą ir troškinkite 20 minučių.
  5. Sudėkite grietinę, druską, pipirus ir troškinkite tol, kol antiena bus minkšta.
  6. Pabaigoje sudėkite pievagrybius ir patroškinkite dar apie 10 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą