Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškinti ančių skrandukai obuolių sultyse
ingredientai
500 g Lapino puotos šviežių ančiukų skrandukų
1,5 l vandens
2 vnt. lauro lapelių
kelių grūdelių juodųjų pipirų
1 vnt. svogūnas
300 ml obuolių sulčių
žiupsnelis šviežių čiobrelių lapelių
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

Troškinti ančių skrandukai obuolių sultyse

40 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

1. Ančiukų skrandukus nuplaukite, nupjaukite plėveles ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

2. Puode užvirkite vandenį, sudėkite lauro lapelius, suberkite juoduosius pipirus, druską ir dėkite skrandukus. Virkite apie 40 min. ant vidutinės ugnies.

3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite kol jie apskrus. Sudėkite šviežius čiobrelius, virtus skrandukus, supilkite obuolių sultis, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir troškinkite, kol  sutirštės obuolių sultys. 

4. Patiekite su mėgstamu garnyru.

 

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!  

Atgal į receptų sąrašą