250 g | triušienos |
Didesnė | morka |
mažesnis | Svogūnas ar poras |
150 g | pievagrybių |
150 g | perlinio kuskuso |
Skiltelė | česnako |
50 g | ghee sviesto |
60 g | kreminio sūrio |
Mėgstamo | sultinio |
ziupsnelis | Druskos/pipirų |
Užkaisti indą kuriame troškinsime, ištirpinti dalį sviesto sumesti pasmulkintą triušieną. Pabarstyti druska ir pipirais, apkepti, sudėti smulkintus svogūnus, jiems apkepus sudeti smulkintas morkas, užpilti ~400ml sultinio(arba tiek kad apsemtų). Palikti troškintis pusvalandžiui. Tuo tarpu likusiame svieste apkepti pievagrybius. Po pusvalandžio prie mėsos ir daržovių suberti perlini kuskusą ir dar pavirti 10-12min. Pasibaigus laikui, sudeti pakeptus pievargybius ir kreminį sūrį, viską išmaišyti.
Skanaus
Už receptą dėkojame Laura Jankauskienei.