
| 250 g | triušienos |
| Didesnė | morka |
| mažesnis | Svogūnas ar poras |
| 150 g | pievagrybių |
| 150 g | perlinio kuskuso |
| Skiltelė | česnako |
| 50 g | ghee sviesto |
| 60 g | kreminio sūrio |
| Mėgstamo | sultinio |
| ziupsnelis | Druskos/pipirų |
Užkaisti indą kuriame troškinsime, ištirpinti dalį sviesto sumesti pasmulkintą triušieną. Pabarstyti druska ir pipirais, apkepti, sudėti smulkintus svogūnus, jiems apkepus sudeti smulkintas morkas, užpilti ~400ml sultinio(arba tiek kad apsemtų). Palikti troškintis pusvalandžiui. Tuo tarpu likusiame svieste apkepti pievagrybius. Po pusvalandžio prie mėsos ir daržovių suberti perlini kuskusą ir dar pavirti 10-12min. Pasibaigus laikui, sudeti pakeptus pievargybius ir kreminį sūrį, viską išmaišyti.
Skanaus
Už receptą dėkojame Laura Jankauskienei.