- Sūdytame vandenyje išvirkite 3 pomidorus, papriką ir svogūną apie 10 min.
- Smulkintą aitriąją papriką ir 3 česnako skilteles kepkite keptuvėje apie 2–3 min. Sudėkite kartu su virtomis daržovėmis, actu, marinuotomis aitriosiomis paprikomis, pasūdykite ir sutrinkite iki vientisos padažo masės.
- Mėlynąjį svogūną susmulkinkite ir ½ jo sumaišykite su 3 šaukštais acto, ekologišku cukrumi „Panevėžio Plius“ ir druska.
- Sumaišykite smulkintus ir patrintus avokadus, smulkintą česnaką, smulkiais kubeliais pjaustytus pomidorus, aitriųjų paprikų dribsnius, ½ smulkinto mėlynojo svogūno ir ½ citrinos sulčių.
- LAPINO PUOTA triušienos mėsą gardinkite druska, aitriųjų paprikų dribsniais, čili pipirų skonio rapsų aliejumi ir kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 3–5 min. iš abiejų pusių.
- Karštoje keptuvėje pašildykite tortilijų paplotėlius, iš abiejų pusių po 10–15 sek.
- Ant tortilijų dėkite padažo, avokadų ir pomidorų salsos, keptos triušienos, natūralios ekologiškos grietinės, marinuotų svogūnų ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai