Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Troškinys su triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos (troškinti, kepti)
300 g. Šparaginės pupelės
200 ml. Grietinėlė
8 vnt. Bulvės
1 vnt. Morka
Pagal skonį Žolelių prieskoniai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Malti juodieji pipirai
Pagal poreikį Aliejus

Troškinys su triušiena

60 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės kaitros, įpilkite aliejaus ir sud4kite triušieną. Kepkite keletą minučių.
  2. Paimkite vidutinio dydžio puodą. Sudėkite supjaustytą morką, nuskuskite bulves, nuplaukite, supjaustykite ir sudėkite taip pat į puodą. Įpilkite šiek tiek vandens ir pradėkite troškinti. Troškinkite ~10 minučių, tuomet sudėkite triušieną ir troškinkite dar 20 minučių.  
  3. Po 30 minučių troškinimo sudėkite šparagines pupeles, supilkite grietinėlę, sudėkite prieskonius (druską, žoleles ir pipirus) ir dar 10 minučių troškinkite.
  4. Kai išsitroškina pateikite lėkštėje ir skanaukite. Skanaus!

         Dėkojame Neringai L, vienai iš LP vartotojų už receptą!

 

 

Atgal į receptų sąrašą