Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTIENA SU RYŽIŲ MAKARONAIS IR DARŽOVĖMIS
ingredientai
600 g Antienos filė su prieskoniais (kepti orkaitėje)
1 morka
1 cukinija
2 skiltelės česnako skiltelės
1 paprika
1 a.š. ghee sviesto
pagal skonį Druska, pipirai
0,5 a.š. imbiero
yžių makaronų (tiek kiek norit porcijų, aš dėjau vieną porciją iš @santamarialietuva ir užteko dviem porcijoms)
Padažui:
1 a.š. ghee sviesto
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. agavų sirupo
1 v.š. sojų padažo
2 skiltelės česnako

ANTIENA SU RYŽIŲ MAKARONAIS IR DARŽOVĖMIS

60min.
2 asmenims
Gaminimas

▶️Orkaitė įkaitinama iki 200 C. Į ją dedama antienos filė kartu su visu pakeliu, jo neatplėšiant ir kepama 55 min.
▶️Tuo tarpu paruošiamas garnyras:
Ant sviesto apkepamas česnakas, morka, cukinija, paprika. Viskas dedama pagal eiliškumą, kad daržovės nepavirstų koše. Viskas barstoma druska ir pipirais.
▶️Kitoje keptuvėje ant sviesto apkepami smulkinti česnakai, pilamas sirupas, soja, citrinos sultys, keli šaukštai vandens ir beriami imbiero milteliai. Viskas šiek tiek pakaitinama ir išjungiama.
▶️Atskirame puode išverdami ryžių makaronai.
▶️Patiekiant pirmiausia dedami makaronai, tada daržovės, mėsa ir viskas apšlakstoma gautu padažu.

Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą