Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos kulšelės su saldžia bulve ir salotomis.
ingredientai
600 g Kitchen me marinuotos kulšelės su prieskoniais
2 saldžių bulvių
1-2 skiltelių česnako
1 šaukšto aliejaus
Žiupsnio druskos ir pipirų
keletos džiovintos mėtos lapelių
Salotoms reikės:
patinkančių salotų
Rukolos
keletos juodųjų alyvuogių
1 Pomidoro
keletos Koncervuotų ananasų
kelių mėtos lapelių, gali būti džiovinta
Šaukšto alyvuogių aliejaus
Ir šiek tiek skysto medaus

Antienos kulšelės su saldžia bulve ir salotomis.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Saldžią bulve supjautome riekutėmis ir ištriname aliejumi, česnaku, druska ir pipirais. Dedame į indą ir kepame orkaitėje apie 45min. 
  2. Į salotas produktų dedate tiek, kiek norite. Vieni labiau mėgsta alyvuoges, tada galite jų dėti daugiau. Aš daugiau dėjau ananasų. Salotas suplėšome į dubenėlį, dedame rukolą, ananasų gabalėlius. Supjaustome ir sudedame pomidorą, alyvuoges. Smulkiai supjaustome kelis mėtos lapelius. Jei mėtos džiovintos, tiesiog jas sutriname pirštais. Pilame aliejų ir šiek tiek medaus ir viską išmaišome.
  3. Kai antiena ir bulvės iškepa viską dedame į lėkštes ir skanaujame. 
 
Už receptą dėkojame gaminti gali visi.
Atgal į receptų sąrašą