Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTYTĖ RANKOVĖJE
ingredientai
350 g Antienos filė
2 morkų
žiupsnelis Druskos, pipirų, česnakų granulių
pagal poreikį Bulguro, sojų pupelių, raudonosios bolivinės balandos ir grikių kruopų mišinio
Alyvuogių aliejaus

ANTYTĖ RANKOVĖJE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

▶️Supjaustytos morkos apšlakstomos aliejumi, barstomos druska, pipirais, česnakais.
▶️Antiena dedama į rankovę kartu su morkomis.
▶️Kepama apie 20 min. 180-190 C įkaitintoje orkaitėje, vėliau prakirpus rankovę dar kiek paskrudinama (~10 min.)
Ant pakuotės nurodytas trumpesnis kepimo laikas – 15-20 min. Čia skonio reikalas, šeima mėgsta jau tokią gerai apkepusią mėsą, be to dėjau morkų, todėl kepiau ilgiau.
▶️Kepta „rankovėje” mėsa gavosi minkštutė.

 

Skanaus!

 Už receptą dėkojame Tina gamina. 

Atgal į receptų sąrašą