Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Greitai pagaminami naminiai „spring rolls“
ingredientai
1 vid. dydžio svogūno
3–4 skiltelių česnako
Ryšelio kalendros
3–4 didelių gražių pievagrybių
2 KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais
2 saliero lapkočių
½ nedidelio kininio bastučio
12–14 šaldytos springrolls“ tešlos lapų
1 citrinos
Aliejaus gruzdinti ir kepti
akmens druskos
maltos kalendros
juodųjų pipirų „Tellicherry“
aitriųjų paprikų padažo „SweetAsiaSauce“

Greitai pagaminami naminiai „spring rolls“

60min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite saliero lapkočius, pievagrybius, česnaką ir kininį bastutį. Dalį česnako atidėkite. Įpilkite į keptuvę ir pakepinkite daržoves ir grybus didelėje kaitroje, įberkite akmens druskos, maltos kalendros ir juodųjų pipirų „Tellicherry“.
  2. Nuo KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais nuimkite odą ir mėsą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Trumpai apkepkite su likusiu česnaku. Sumaišykite su daržovėmis. Atvėsinkite.
  3. Suktinukų tešlos lapus įdarykite įdaru ir tampriai susukite. Gruzdinkite vidutinėje kaitroje po 3–4 min.
  4. Iškepusius suktinukus dėkite ant popierinių rankšluosčių, nuvarvinkite ir patiekite su aitriųjų paprikų padažu „SweetAsiaSauce“.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą