Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Keptas ančiukas ir bulvytės su lupena
ingredientai
1 vnt. Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais
mažų bulvyčių
Mėgstami prieskoniai (naudojau druską, maltus juoduosius pipirus, saldžią papriką ir kmynus)
šlakelio alyvuogių aliejaus

Keptas ančiukas ir bulvytės su lupena

90 min.
4 asmenims
Gaminimas
  • Bulvytes gerai nuplauti ir išvirti. Svarbu nepervirti;
  • Išvirusias bulvytes po vieną lengvai spustelėti grūstuvu ar stiklinės dugnu, kad jos lengvai „susiplotų“, bet nesubyrėtų;
  • Bulvytes pabarstyti mėgstamais prieskoniais, pašlakstyti aliejumi;
  • Antis kepė apie dvi valandas, tad taip paruoštas bulvytes šalia sudėjau likus vos mažiau nei pusvalandžiui kepimo.

 

Skanaus!

Už receptą dėkojame Tinginių maistui. 

Atgal į receptų sąrašą