Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Keptos antienos blauzdelių "Tulpės"
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos blauzdelių Tulpės
Bulvėms:
6-8 vnt. Bulvės
Pagal skonį Česnakinių žolelių prieskoniai
Pagal skonį Druska
Pagal poreikį Aliejus
Salotoms:
3-4 vnt. Agurkai
Pagal skonį Aitriosios paprikos
1 skiltelė Česnakas
Pagal poreikį Krapai
Pagal skonį Kurkumos milteliai
Keli šaukštai Aliejus
Pagal skonį Druska

Keptos antienos blauzdelių "Tulpės"

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Bulves nuskuskite ir šiek tiek apvirkite. Prieskonius sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus ir druska.
  2. Apvirtas bulves apvoliokite aliejaus ir prieskonių mišinyje. Pagal nurodymus ant pakuotės, dėkite antieną į orkaitę.
  3. Praėjus pusei nurodyto kepimo laiko dėkite bulves. Stebėkite, kad jos per daug neapskrustų.
  4. Kol mėsa kepa paruoškite salotas. Agurkus supjaustykite griežinėlias, krapus, papriką ir česnaką susmulkinkite. Daržoves išmaišykite. Į kelis šaukštus aliejaus berkite žiupsnelį kurkumos, įdėkite druskos. Viską išmaišykite ir pilkite ant daržovių. Kol mėsa ir bulvės iškeps, salotos pasimarinuos.
  5. Iškepus antienai išimkite ją iš pakuotės ir tiekite su bulvėmis ir agurkų salotomis. Skanaus!

          Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą