Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Labai skanios salotos su antiena ir keptais nektarinais
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Pikantiški pjausniai
2 vnt. Nektarinai
Pagal poreikį Salotų asorti
Pagal poreikį Pakepinti migdolų riešutai
Pagal poreikį Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Balzamiko actas
Padažui:
1 vnt. Citrinos sultys
1 skiltelė Česnakas
2 a.š. Ypač tyras alyvuogių aliejus
Pagal skonį Švieži čiobreliai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Labai skanios salotos su antiena ir keptais nektarinais

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Antieną išimame iš pakuotės, dedame pjausnius į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus, kepame ant stiprios ugnies 3-4 min, tada apverčiame ir kepame iš kitos puses irgi 3-4 min.
  2. Apskrudusius pjausnius dedame į karščiui atsparų indą ir šauname į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepame 10 min, išimame ir palaikome dar 10 min uždengus.
  3. Nektarinus supjaustome griežinėliais, pašlakstome alyvuogių aliejumi ir balzamiko actu, kepame orkaitėje 10 min 200 laipsnių temperatūroje.
  4. Į serviravimo lėkštę dedame salotų lapus, pašlakstome padažu, išdeliojame keptus nektarinus ir plonai supjaustytus keptos antienos gabalėlius bei pabarstome keptais migdolais. Skanaus!

        Dėkojame Jelenos maisto blogui už receptą!

Atgal į receptų sąrašą