Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Raudonųjų lęšių makaronai
ingredientai
150 g Kitchen me antienos mėsos lazdelių
1 v.š. aliejaus kepimui
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
400 ml vištienos sultinio
1 skardinė pomidorų savose sultyse
200 ml pieno arba grietinėlės
200 g. raudonųjų lęšių makaronų
žiupsnelis jūros druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
žiupsnelis natūralių prieskonių makaronams
100 g tarkuotos mocarelos

Raudonųjų lęšių makaronai

20 min.
3 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame smulkintus svogūnus su pjaustytomis dešrelėmis ir keletą minučių pakepiname. Įspaudžiam česnaką, pakepame dar 30 sekundžių.
  2. Supilame sultinį, pomidorus, pieną, suberiame makaronus ir prieskonius. Išmaišome, užvirus uždengiame keptuvę ir troškiname apie 15 minučių, kol makaronai suminkštės ir sugers padažą.
  3. Keptuvę nukeliame nuo ugnies, įmaišome pusę sūrio. Likusią mocarelą užbarstome ant makaronų, keptuvę uždengiame dangčiu ir paliekam porai minučių, kol sūris išsilydys.
  4. Makaronus patiekiame su smulkintais svogūnų laiškais.

Už receptą dėkojame Skaniai sveikai.

Atgal į receptų sąrašą