Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Salotos su pikantiška antiena
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Pikantiški pjausniai
100 g. Špinatai su gražgarstėmis
120 g. Mocarelos rutuliukai
100 g. Vyšniniai pomidorai
Šlakelio Tirštas modenos balzaminis actas
Šlakelio Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai

Salotos su pikantiška antiena

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Į įkaitintą keptuvę be aliejaus sudėkite antienos pjausnius ir  apskrudinkite iš abiejų pusių. Padėkite šiltai pastovėti keletą minučių.
  2. Lėkštėje išdėliokite salotas, ant viršaus dėkite perpjautus pomidoriukus, išdėliokite mocarelos rutuliukus, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užpilkite balzaminio acto, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir ant viršaus dėkite supjaustytus antienos gabalėlius. Skanaus!

         Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą