Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Salotos su rūkyta antienos krūtinėle
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file;
pagal poreikį Iceberg salotų lapų
1 figa
Sauja graikinių riešutų
Padažui:
1a.š. alyvuogių aliejaus
1a.š. granatų sirupo
žiupsnelis šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Salotos su rūkyta antienos krūtinėle

45 min.
3 asmenims
Gaminimas
Antienos krūtinėlę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, salotoms skirtus ingridientus supjaustykite  ir ant visršaus uždėkite k.r. antienos file.
Padažui skirtus ingredientus tiesiog tarpusavyje sumaišykite.
Skanaus!
 
Už receptą dėkojame Lengva virtuvė. 
Atgal į receptų sąrašą