Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
SKREBUČIAI SU ANTIENOS FILĖ
ingredientai
tamsios ciabattos
1 prinokusio avokado
šlakelio citrinos sulčių
žiupsnelis druskos/pipirų
pagal poreikį salotų lapelių
250 g karštai rūkytos antienos filė
pagal poreikį šviežiai raugintų agurkų

SKREBUČIAI SU ANTIENOS FILĖ

30 min.
3 porcijoms
Gaminimas
Skrebučiams rinkausi tamsią ciabattą, ją paskrudinau skrudintuve. Žinoma, galima paskrudinti ir keptuvėje ar orkaitėje su trupučiu aliejaus, ypač jeigu vaišės ruošiamos daugiau nei 2 žmonėms. Ir aišku, visada juk galima valgyti šviežią duoną ☺️
 
Avokadą sutryniau šakute, sumaišiau su trupučiu citrinos sulčių ir žiupsneliu druskos.
 
Ant skrebučio tepiau avokado, dėjau salotų mix, karštai rūkytą antienos filė ir ant viršaus - raugintų agurkėlių.
 
Na, tiesiog dieviškai skanu. Nerealiai gerai! 
 
 
 Už receptą dėkojame Mamos restoranui. 
Atgal į receptų sąrašą