Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ŠVELNIOS ANTIENOS TORTILIJOS PER 15MIN!
ingredientai
340 g Antienos filė „Žolelių“ didkepsnis KITCHENme
2 sunokę avokadai
2 dideli pomidorai
4 vid. dydžio kiviai
pagal poreikį Marinuoti raudonieji svogūnai
pagal poreikį Kalendra
pagal poreikį Santa maria mini tortilijos
pagal poreikį Druska, pipirai
pagal poreikį Žaliųjų citrinų sultys

ŠVELNIOS ANTIENOS TORTILIJOS PER 15MIN!

15 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

1.       Pagal nurodymus ant pakelio, orkaitėje kepame antieną – 180 laipsnių temperatūroje 15min.

Kol mėsa kepa pasiruošiame visa kitą:

2.       Gvakamolė: susmulkiname avokadus, sutriname juos su druska, pipirais ir šlakeliu žaliųjų citrinų sulčių. Į šią masę įmaišome smulkintus pomidorus bei kivius.

3.       Indeliuose paserviruojame smulkintas kalendras bei marinuotus svogūnus.

4.       Likus 3-5min. iki mėsos kepimo pabaigos, kartu į orkaitę įdedame tortilijas.

VISKAS – dėliojame:

·         Pašilusi tortilija

·         Gausiai gvakamolės

·         Plonai pjaustyta antiena

·         Svogūnai

·         Kalendra

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.

Atgal į receptų sąrašą