Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
„Steikas“ su marinuotais grybais
ingredientai
220 g KITCHEN me sausai brandinto jautienos didkepsnio RIB EYE
30 g pievagrybių
SANTA MARIA terijakio marina
šlakelio Alyvuogių aliejaus
žiupsnelis Šviežių bazilikų
žiupsnelis SANTA MARIA druskos
žiupsnelis SANTA MARIA pipirų

„Steikas“ su marinuotais grybais

30 min.
1 asmenims
Gaminimas
  1. Į dubenį sudėkite pievagrybius, supilkite terijakio padažą. Su teptuku viską išmaišykite, stenkitės, kad visi pievagrybiai pasidengtų padažu.
  2. KITCHEN me sausai brandintą jautienos didkepsnį RIB EYE iš abiejų pusių įtrinkite alyvuogių aliejumi.
  3. Dėkite pievagrybius ir „steiką“ ant grilio. Nepamirškite vartyti.
  4. Į dubenį su likusiu terijakio padažu įberkite smulkinto baziliko. Jei mėgstate, galite įberti ir šiek tiek smulkinto česnako.
  5. Iškepusius pievagrybius dėkite į indą su terijakiopadažu ir baziliku. Išmaišykite.
  6. Išimkite iškepusį „steiką“. Pabarstykite druska ir pipirais. Palaukite minutę prieš ragaudami.
  7. Į lėkštę su „steiku“ sudėkite pievagrybius ir ragaukite. Skanaus!

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą