
| 2x150 g | KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių „Mėsainiams“ |
| 1 | didelio svogūno |
| 2 | salierų lapkočių |
| 2 | nedidelių morkų |
| 1 v.š. | alyvuogių aliejaus (skirto kaitinti) |
| 2 v.š. | lydyto sviesto |
| 150 g | raudonojo sauso vyno |
| 2x400 g | mažų skardinių konservuotų savo sultyse pomidorų |
| 1 v.š. | pomidorų pastos |
| 1 šaukštelio | tamsios nesaldintos kakavos |
| 1 šaukštelio | raudonėlių |
| 1/2 šaukšto | druskos |
| pagal poreikį | Daržovių arba mėsos sultinio |
| mėgiamų | makaronų |
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Alfu Ivanausku.