Grybus nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų su trintu česnaku, druska, pipirais, raudonėliu. Šiuo mišiniu aptepame grybų vidų.
Keptuvėje pakepiname svogūnus, vėliau dedam špinatus. Sumaišome saulėje džiovintus pomidorus, svogūną, špinatus, šoninę ir šiuo įdaru užpildome grybus.
Kepame 180 laipsnių netiesioginėj kaitroj Zyle Kamado grilyje 20-25 minutes, priklausomai nuo grybų dydžių.
Baigus su grybais, padidinam grilio temperatūrą iki 200-220 C ir tiesioginėj kaitroj po 3 min iš abiejų pusių pakepam Flank steak. Išėmus iš grilio susukam į foliją ir 5 min leidžiam mėsai pailsėt.
Viską dedam ant lentos, supjaustom Flank steak išilgai skaidulų ir galima puotaut.
Skanaus .
Už receptą dėkojame Mindaugas Žymantas.