GAMINIMAS:
- Padažo gaminimas :
1.Grybus susmulkinkite ir apkepkite svieste.
2.Sudėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir toliau kepkite.
3.Pagardinkite druska, pipirais, rozmarinu.
4.Supilkite grietinėlę ir kaitinkite kol padažas sutirštės.
- Kroketų gaminimas :
1.Virtas bulves sugrūskite
2.Įdėkite druską, smulkiai pjaustytų, svieste pakepintų svogūnų ir kiaušinio trynį, viską gerai išmaišykite.
3.Dėti 1/4 bulvių masės miltų.Išmaišyti.
4.Iš paruoštos masės ,drėgnomis rankomis ,daryti kukulius ir virti karštuose,gerai įkaitintuose riebaluose - žąsies taukuose ypač skanu.
- Didkepsnis :
1.Ant aukštos liepsnos įkaitinkite storapadę keptuvę ir įpilkite truputį aliejaus.Palaukite kol gerai įkais.
2.Į įkaitusią keptuvę dėkite didkepsnius ir kepkite 2-3 min. kiekvieną pusę.Mėsos nevartykite ,o apkepusią pusę pabarstykite druska ir pipirais.Taip apkepkite abi puses.
3.Didkepsnius dėkite į šiltą dubenį ir leiskite pailsėti 10 minučių.Tai yra reikalinga ,kad sultys neišbėgtų ir mėsa neišsausėtų.
4.Tiekite su grybų padažu ir bulvių kroketais.
Skanių ir malonių akimirkų!!!
![](https://2.bp.blogspot.com/-bMEHAL_NlOE/WIi3GYfS_cI/AAAAAAAAEQ0/lUfDx9AY9OI5nfyhYG7qkxj3qLarvA5UwCLcB/s640/IMG_1849.JPG)
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!