
| 220 g | angus jautienos mentės didkepsnio |
| pagal skonį | druskos ir pipirų |
| BBQ Padažui: | |
| 240 ml | pomidorų padažo |
| 30 g | rudojo cukraus |
| 40 ml | obuolių acto |
| 1 šaukšto | citrinų sulčių |
| 1 šaukšto | teriyaki padažo |
| 1 šaukštelio | dižono garstyčių |
| 1 skiltelės | smulkintos česnako |
| 1 šaukšto | rūkytos raudonosios paprikos miltelių |
| šiek tiek | čili pipirų ir maltų juodųjų pipirų |
| pagal skonį | druskos |
| Garnyrui: | |
| 1 vnt. | cukinijos |
| 1-2vnt | kiaušinių |
| šiek tiek | kvietinių miltų |
| pagal poreikį | džiūvesėlių |
| kepimui | aliejaus |
| pagal skonį | druskos ir pipirų |
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.