
| 2 pakuotės (2x200 g) | KITCHEN me Šaldyta brandinta smulkinta jautiena |
| 2 vnt. | Mėsainių bandelės |
| 1 vnt. | Pomidoras |
| Sauja | Gražgarstės ar kitos salotos |
| Pagal skonį | Druska |
| Pagal skonį | Pipirai |
| 1 vnt. | Svogūnas (didelis) (Marinuotiems agurkams) |
| 1 v.š. | Cukrus (Marinuotiems agurkams) |
| 1+1/2 a.š. | Druska (Marinuotiems agurkams) |
| 125 ml | Obuolių actas (Marinuotiems agurkams) |
| 250 ml | Verdantis vanduo (Marinuotiems agurkams) |
| 4 v.š. | Pomidorų padažas (Viskio BBQ padažui) |
| 1 v.š. | Obuolių actas (Viskio BBQ padažui) |
| 1 v.š. | Rudasis cukrus (Viskio BBQ padažui) |
| 1 v.š. | Vandens (Viskio BBQ padažui) |
| 1/2 a.š. | Rūkytos paprikos milteliai (Viskio BBQ padažui) |
| Pagal skonį | Druska (Viskio BBQ padažui) |
| Pagal skonį | Pipirai (Viskio BBQ padažui) |
Mėsainį patiekiame su gruzdintomis bulvytėmis ir bbq padažu.
Dėkojame Sigita Cooks už receptą!