220 g | Brandinto jautienos antrekoto kepsnio Kitchen me |
Šaukšto | alyvuogių aliejaus |
Šaukšto | sviesto |
2 skiltelės | česnako |
žiupsnelis | Druska, pipirai |
Prieš kepant, kepsnius palaikome kambario temperatūroje 10-15min.
Nusausiname mėsą popieriniu rankšluosčiu.
Įkaitiname keptuvę iki maksimumo, pilame alyvuogių aliejų, jam įkaitus, dedame kepsnius ir kepame 2-3min vieną pusę. Apverčiame, dedame šaukštą sviesto ir smulkintą česnaką. Apšlakstome steiką sviestu. Dirbame gan greitai, kad mėsa neperkeptų. Pabaigoje beriame pipirus ir druską.
Išjungiame kaitrą ir po dangčiu (arba geriausia - folijoje) paliekame mėsą 5min.
Patiekiame kartu su daržovėmis bei bulvių koše.
Skanaus!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Gardu Kvadratu.