Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Pomidorinis mėsainis su mocarela
ingredientai
1 didelio mėsingo pomidoro
1 šaukštelio cinamono
1 mėlynojo svogūno
1 rutuliuko mocarelos
60 g pusriebio majonezo
20 g džiovintų pomidorų pesto
1 citrinos
1 KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio Mėsainiams
1 sviestinės bandelės
Salotų lapų
Kelių šakelių bazilikų
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Druskos
Aliejaus (kepti)

Pomidorinis mėsainis su mocarela

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

#ALFAS LT. Sultingas ir gardus mėsainis, kuriame bus panaudotas ir vienas netikėtas prieskonis.

 

  1. Supjaustykite pomidorus storomis riekelėmis, pabarstykite cinamonu. Apkepkite įkaitintoje keptuvėje. Mėlynąjį svogūną supjaustykite žiedais, mocarelą – griežinėliais.
  2. Ant pomidorų uždėkite svogūnų griežinėlius.
  3. Pusriebį majonezą sumaišykite su pestu, įtarkuokite žiupsnelį citrinos žievelės.
  4. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ iškepkite iki norimo iškepimo lygio, pasūdykite, užberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų.
  5. Palikite mėsainį kelioms minutėms pastovėti, kad mėsos sultys tolygiai pasiskirstytų.
  6. Bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite keptuvėje.
  7. Apskrudintą bandelę patepkite majonezo padažu, dėkite salotų lapus, bazilikus, mocarelos griežinėlius, ant jų – iškepusį mėsainį, uždėkite pomidorus, mėlynąjį svogūną ir uždenkite bandelės viršūnėle, kuri patepta majonezo padažu.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą