
| 1 kg. | KITCHEN me Jautienos brandintas steikas RIB EYE be kaulo |
| Žiupsnelis | Druska |
| Žiupsnelis | Pipirai |
| 1 v.š. | Alyvuogių aliejus |
| Padažui: | |
| 100 g. | Petražolės |
| 4 skiltelės | Česnakas |
| 3 v.š. | Baltojo vyno actas |
| 100 g. | Alyvuogių aliejus |
| 1/2 a.š. | Malta aitrioji paprika |
| 1 a.š. | Cukrus |
| Žiupsnelis | Druska |
| Pomidorų salotoms: | |
| 800 g. | Pomidorai |
| 1 vnt. | Mėlynasis svogūnas |
| 2 v.š. | Alyvuogių aliejus |
| 1/2 vnt. | Citrina |
| Pagal skonį | Jūros druska |
| Pagal skonį | Pipirai |
Dėkojame RIMI už receptą!