Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
SKANIAUSIAS JAUTIENOS KEPSNYS
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandinto RIB-EYE jautienos didkepsnio
Marinatui reikės :
50 ml kepimtų sezamų sėklų aliejaus
50 ml sojų padažo
25 ml balzaminio acto
1 a.š. rudojo cukraus
1 a.š. aštraus padažo

SKANIAUSIAS JAUTIENOS KEPSNYS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Visus ingridientus pilame į indą, viską išmaišome iki vientisos masės, dedame jautieną ir paliekame marinuotis nors valandai, idealiausia būtų iki 5 valandų. 
 
Pasiruošiame dvi keptuves, vieną įkaitiname ir dedame kepti marinuotą @kitchenme1  jatienos antrekoto didkepsnį. Kadangi marinate yra cukraus, tai mėsytę vartome kas 1 mintę, kad nedegtų. Viso kepimo man užteko 6 min. Iškeptai mėsai leidžiame pailsėti apie 10 min. ir jau galime pjaustyti ir patiekti. 
 
Kitoje keptuvėje pilame šaukštą alyvuogių aliejaus, kai įkaista dedame pak choi salotas perpjautas pusiau, pjauta puse į apačią. Kepam apie 2 minutes, kol apskrunda salota, tuomet pilame karšto vandens, kad maždaug 1 cm pasidengtų keptuvės dugnas ir uždengiame dangčiu. Leidžiame pasitroškinti 5 minutes. Salotas dedame į lėkštę apibarstome druska, sezamo sėklomis. 
 
Už receptą dėkojame Gaminu sau. 
Atgal į receptų sąrašą