Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Sveikuoliški mėsainiai
ingredientai
2x150 g. KITCHEN me sausai brandinta smulkinta jautiena Mėsainiams
2 vnt. Neskaldytų grūdų bandelės
Pagal poreikį Pomidorų pasta
Pagal skonį Marinuoti agurkėliai (aštrūs)
1/2 vnt. Paprika
1/2 vnt. Svogūnas
Pagal poreikį Sūris Džiugas
Keletas lapelių Iceberg salotos

Sveikuoliški mėsainiai

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Neskaldytų grūdų bandeles šiek tiek apskrudinkite ant keptuvės.

2. Apskrudintas bandelių puseles aptepkite pomidorų pasta ir uždėkite marinuotų agurkėlių griežinėlius. 

3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir šiek tiek apkepkite keptuvėje - palikite juos vos žalius.

4. Papriką supjaustikite smukiais kubeliais, o sūrį sutarkuokite.

5. Paruoštus sausai brandintos jautienos maltinukus kepkite ant grotelių, kol šie gražiai apskrus.

6. Ant paruoštų bandelių dėkite iškeptą mėsainių mėsą, tada apkeptus svogūnų žiedus, papriką ir tarkuotą sūrį. 

7. Nepamirškite uždėti "Iceberg" salotos lapelių. Užvožkite kita bandelės pusele ir paspauskite, kad "įdaras" neišbyrėtų. Skanaus!

Dėkojame Fitness.Foods.Lithuania už receptą!

Atgal į receptų sąrašą