- Black Angus Steak iškepame taip, kaip nurodyta ant pakuotės (priklausomai nuo to, kokios "well done" mėsos norisi, koreaguokite kepimo laiką). Iškeptą mėsą atidedame į šoną ir leidžiame jai "pailsėti".
- Pagal nuorodas ant pakelio, verdame makaronus.
- Kol verda makaronai, gaminame kreminį padažą: įkaitintoje keptuvėje ant sviesto 1min. pakepame smulkintą česnaką, pilame miltus ir pieną ir viską kaitinant maišome 5min., kol konsistencija tampa kreminė. Dedame smulkintas petražoles ir tarkuotą Parmesan sūrį, pagardiname druska ir pipirais. Sudedame smulkintus pomidorus ir kaitinant ant nedidelės kaitros maišome 2 min.
- Išvirusius makaronus beriame į padažą, dedame smulkintus špinatus ir viską gerai išmaišome.
- Patiekiame kartu su pjaustytais steiko gabalėliais ir apšlakstome balzamiko glazūra. SKANAUS!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS