250 g | Šviežios triušienos dešrelės KITCHENme |
pagal poreikį | Dešrainių bandelės Vilniaus duona |
Gvakamolei: | |
1 | avokado |
žaliųjų citrinų sulčių | |
keletos | pomidorų |
pagal poreikį | šviežios kalendros |
žiupsnelis | druskos ,pipirų |
Daržovių salsai: | |
1 | raudonosios paprikos |
1 | agurko |
1 | pomidorų |
kalendros | |
druskos, pipirų | |
alyvuogių aliejaus | |
truputis | citrinų sulčių |
Romaine salotos | |
Kepintų svogūnų | |
Kepsninės |
1. Pasiruošiame gvakamolę: sutriname gerai sunokusį avokadą, pilame žaliųjų citrinų
sultis, dedame smulkintus pomidorus ir smulkintą šviežią kalendrą, pagardiname
druska ir pipirais, ir viską gerai išmaišome.
2. Pasiruošiame daržovių salsa: kubeliais susmulkiname raudonąją paprika, agurką ir
pomidorus, susmulkiname kalendrą, viską dedame į dubenį, pagardiname druska ir
pipirais, pilame alyvuogių aliejų, citrinų sultis ir viską gerai išmaišome.
3. Iškurename kepsninę.
4. Dedame kepti dešreles, o į pabaigą kepimo šalia suguldome ir bandeles.
5. Formuojame įprastą dešrainį: į bandelę guldome romaine salotą, dedame
gvakamolę, salsa, guldome dešrelę ir pabrstome svogūnais.
Sveikesnė dešrainio versija – naked dešrainis – į romaine salotą dedame gvakamolę,
guldome dešrelę, dedame salsa ir paberiame svogūnų.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame bet pirmiausia maistas