APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ TRIUŠIENA /
Pagrobimas
ingredientai
250 g
KITCHEN me švž. triušienos dešrelių
50 g
sviesto
1 vnt.
moliūgėlio
pagal poreikį
pomidorų padažo
pagal poreikį
migdolų drožlės
pagal poreikį
dantų krapštukų
1 riekelės
forminė duonos
Pagrobimas
15 min.
2-3 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Paruoškite moliūgą šventei.
2. Ant sviesto, įkaitintoje keptuvėje, iškepkite švž. triušienos dešreles.
3. Krapštukų pagalba pritvirtinkite keptas dešreles ant moliūgo taip, kad primintų rankos pirštus.
4. Suformuotus pirštus užklokite formine duona.
5. Dešrelių galus patepkite pomidorų padažu ir uždėkite migdolo drožlėmis - taip sukurdami nagus.
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą