
| 1 šaukšto | OBELIŲ nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus |
| 1 pakelio | KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių |
| 1 | raudonosios paprikos |
| 1 | morkos |
| 1 | svogūnėlio |
| ½ | pankolio |
| 1 šaukšto | DANSUKKER auksaspalvio sirupo |
| 1 šaukšto | citrinų sulčių |
| 1 šaukšto | sojų padažo |
| Žiupsnelio | aitriųjų paprikų dribsnių |
| 1 saujos | lapinio kopūsto lapų |
| 1 saujos | sultenių |
| 1 saujos | gražgarsčių |
| ½ indelio | SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis |
| 2 riekelių | TOSTE duonos „Protein“ |
| 1 šaukšto | sezamų aliejaus |
| Žiupsnelio | druskos |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai