Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Spalvingasis korėjiečių bowl namuose
ingredientai
1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
3–4 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus
1 saujos shiitake grybų
1 agurko
3 šaukštų KIKKOMAN padažo Yakitori
1 šaukšto ryžių acto
1 šaukšto cukraus sirupo arba medaus
2 šaukštų aštraus aitriųjų paprikų padažo
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
2 šaukštų JADE BRIDGE sezamų aliejaus
1 saujos žirnelių ankščių
1 kiaušinio
300 g virtų AJI sušių ryžių
1 saujos tarkuotų morkų
1 saujos bambukų ūglių
100 g konservuotų kukurūzų burbuolių
1 saujos konservuotų sojų daigų
1 saujos bazilikų lapelių

Spalvingasis korėjiečių bowl namuose

20 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Į ZYLE keptuvę dėkite pasmulkintas KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles ir taip pat apšlakstykite aliejumi.
  2. Apkepus dešrelėms, į keptuves sudėkite grybus ir pakepkite 2–3 min.
  3. Agurką supjaustykite juostelėmis.
  4. Į keptuvę pilkite KIKKOMAN padažo „Yakitori“ ir gerai išmaišykite, kad viskas apsiglazūruotų.
  5. Dubenyje sumaišykite ryžių actą, cukraus sirupą, aštrų padažą, KIKKOMAN sojų padažą ir JADE BRIDGE sezamų aliejų. Gerai išmaišykite, gautame padaže marinuokite agurkus ir žirnelių ankštis.
  6. Keptuvėje iškepkite kiaušinį.
  7. Atskirose lėkštėse ant virtų AJI sušių ryžių dėliokite marinuotas ir konservuotas daržoves. Į lėkštę sudėkite karamelizuotas dešreles su grybais ir ant viršaus uždėkite keptą kiaušinį.
  8. Viską pagardinkite šviežiais bazilikų lapeliais.

 

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą