
| 250 g | Kitchen me Šviežių triušienos dešrelių |
| 2 vnt. | lauro lapelių |
| kelių grūdelių | juodųjų pipirų |
| 3 vnt, | apvalių tortilijų |
| 1 vnt. | raudonosios paprikos |
| pagal poreikį | dižono garstyčių |
| mėgiamų | agurkų, pomidorų ar kt. daržovių |
| Padažui: | |
| 3 v.š. | tiršto natūralaus skonio jogurto |
| 3 v.š. | majonezo |
| 2 skiltelės | česnako |
| šlakelio | išspaustų citrinos sulčių |
| žiupsnelio | šviežiai pjaustytų krapų |
| žiupsnelis | druskos |
p.s. jei kepsite griliuje: išvirtas dešreles pirmiausiai apskrudinkite ant grotelių, tuomet aptepkite garstyčiomis, įvyniokite į tortiliją su paprika ir apskrudinkite iš abiejų pusių.
Skanaus ;)
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui.