Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos dešrelės su sviestiniu česnakiniu petražolių padažu
ingredientai
250 g Kitchen me triušienos dešrelių
4 v.š. sviesto
2 skiltelių česnako
ryšulėlio petražolių
brokolių
1/2 a.š. kmynų
žiupsnelis druskos, pipirų
citrinos sulčių
čili dribsių

Triušienos dešrelės su sviestiniu česnakiniu petražolių padažu

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

Apvirti brokolius ir atidėti. Į keptuvę įpilti šiek tiek vandens ir patroškinkite dešreles. Išgaravus pusei vandens sudėti pusę sviesto, smuklintą česnako skiltelę, čili dribsnių. Truputį patroškinti ir perdėti į kitą indą. Toje pačioje kepuvėje ištirpinti likusį sviestą, sudėti smulkintą česnako skiltelę , petrazoles , kmynus , brokolius. Kai viskas apkepa sudėti atgal dešreles , išspausti citrinos , prieskonių pagal skonį. 

Skanaus !

 

Už receptą  dėkojame Aurika_gourment. 

Atgal į receptų sąrašą