Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  JAUTIENA  / 
Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba
ingredientai
2x150 g Kitchen me maltinis mėsainiams
1/2 arbūzo dydžio moliūgo
1 vnt. svogūnas
6 vnt. pomidorų
1 skardinės pupelių
1 v.š. aštraus saldžiarūgščio padažo
4 skiltelių česnako
žiupsnelis sūrio
žiupsnelis žalumynų (petražolių, saliero lapų)

Rudens užuominos: moliūginė čili sriuba

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Šaukšte ghi sviesto pakepinkite smulkintą česnaką, svogūną, šiems gelstelėjus, sudėkite faršą ir apkepkite. Vėliau sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, pabarstykite druska ir patroškinkite.
  2. Puode užkaiskite vandenį, sudėkite stambiais kubeliais supjaustytą moliūgą, suberkite pupeles, žalumynus, šiek tiek druskos, aštrų padažą ir virkite, kol moliūgas suminkštės.
  3. Į sriubą supilkite mėsos ir pomidorų troškinį ir pavirkite kartu dar kelias minutes. Jei norisi, trintuvu susmulkinkite iki tirštos konsistencijos.
  4. Prieš patiekiant barstykite sūriu.

Šilti linkėjimai,

Lieknos Bitės!

Atgal į receptų sąrašą